Maatwerk

Een pak dat letterlijk op het lijf is geschreven, dat kan elke man bekoren. Maatpakkenexpert Oxford slaagt erin om uitstekend comfort te combineren met de meest trendy looks van het moment.

Het traditionele maatpak is weer aan een sterke opmars bezig en past perfect binnen het idee van slow fashion: kwaliteitsvolle kleding waar u jarenlang plezier aan beleeft. Tijdloos en eigentijds. Goed gesneden en met de hand geknipt, volgens de regels van de kunst. Maar een gepersonaliseerd herenkostuum blinkt niet alleen uit in voortreffelijke pasvorm. Zijn unieke karakter is eveneens een sterke troef. Maatwerk laat u immers toe om uw eigen stempel te drukken en zo een exclusief pak te dragen dat u als gegoten zit.

À la carte

Met een keuze uit meer dan 1.000 stoffen, modellen (tweeknoops,drieknoops,double-breasted,smoking,overjas, ….) en afwerkingsopties heeft Oxford voor elke modebewuste man wat wils. De klant is meer dan ooit koning en kan naar hartenlust zijn eigen accenten leggen, zoals de kleur van de knoopsgaten, het type revers en zakken of de afwerking van de kraag. Geborduurde initialen in de voering of op de binnenzak behoren ook tot de mogelijkheden. En het is net bij de keuzen van de voering dat de meeste mannen hun verbeelding de vrije loop laten. Bolletjes, strepen of zelfs een vleugje jacquard, waarom ook niet? Ze zijn co-designer van hun eigen pak.

 

Democratische prijzen

Dat (semi)maatwerk opnieuw in de lift zit, zelfs bij een jong en breder publiek, heeft veel te maken met het betaalbare prijskaartje Zo kunt u bij Oxford al een tailored suit met mooie stof en details laten maken vanaf 799 euro. “Maatwerk wordt meer en meer de norm”. Het aantal topmerken dat aan made to measure doet, groeit gestaag. Net door het ruimere aanbod kunnen we een maatwerk van zeer hoge kwaliteit tegen een hele goede prijs voorstellen.

Strak in het pak, het hele jaar rond

Een galadiner rond kerst of een vroeg lentehuwelijk? Voor maatwerk bent u bij Oxford niet gebonden aan één bepaald seizoen. Voor het najaar komen onze stoffen al binnen vanaf half juli tot september, de voorjaarsstoffen al vanaf half januari tot maart. Natuurlijk beschikken wij het ganse jaar door over een uitgebreid basis pakket stoffen.

 

 

Personal made by Oxford

Eens gekozen, is het tijd voor de fitting. Neepjes, inkortingen en aanpassingen worden op uw lijf gemaakt. Bovendien worden uw maten bewaard voor als u later nog een tweede kostuum zou willen bestellen. Lang hoeft u trouwens niet op uw pièce unique te wachten: na een viertal weken wordt uw bestelling onafgewerkt afgeleverd bij Oxford. Terwijl u geniet van een kopje koffie in de winkel, werken maatwerkspecialisten uw pak in eigen aterlier tot in de puntjes af. U krijgt uw nieuwe aanwinst immers dezelfde dag nog mee naar huis.