Over Oxford

Welkom bij Oxford. De unieke combinatie van vintage interieurstukken en een smaakvolle selectie van hedendaagse trends doet ieder modehart sneller slaan. Elke afdeling of merkencorner baadt in een aparte, luxueuze sfeer en biedt de modieuze meerwaarde-zoeker een garderobe van A tot Z. Van jeans tot maatpak, bij Oxford bent u voor elke dresscode aan het juiste adres. De ruimte is er. De ambitie om uit te breiden en te blijven verrassen ook. Oxford gaat daarom regelmatig op zoek naar nieuwe merken die innoverend genoeg zijn om de winkel op hoog niveau te houden. U hebt steeds een goede reden om tijdens een bezoek aan Antwerpen even bij ons binnen te springen.  

Exclusief aanbod

Het is die perfecte mix van formal en casual wear die van Oxford een echte hotspot maakt. Bovendien zweert Oxford bij een onberispelijke service. Ons dynamisch verkoopteam heeft heel wat technische bagage op zak en daarnaast kunt u ook steeds terecht in ons eigen retouche-atelier.

Hier perfectioneren we uw broeken, vesten, hemden en kostuums tot in de details, zodat u ze geheel op maat mee naar huis kan nemen.  

Shop-in-shops

Niet alleen de klant maar ook elk merk wordt bij Oxford in de watten gelegd. Hackett, Rossi, Fay, Tod's, Ralph Lauren, Jacob Cohên, ..... allemaal krijgen ze een persoonlijke corner toebedeeld, waar u als klant terechtkan voor een aangename merkgerichte winkelervaring.

De gevestigde waarde Jacob Cohën krijgt zelfs de ruimte van een gemiddelde winkel tot zijn beschikking en een aparte ingang aan de Komedieplaats.