Verzending

Verzending 

Op deze pagina zal u meer informatie terugvinden met betrekking tot verzendkosten die gelden voor verzendingen in het binnenland en naar het buitenland alsook leveringstermijnen.

Verzendkosten:

De verzending is volledig gratis bij een bestelling boven de € 75 voor België en Nederland. Bij een bestelling onder de € 75 wordt een verzendkost van € 7,5 aangerekend.

Voor verzending naar andere EU-landen, kan u best even met ons contact opnemen omtrent de verzendkosten.

Levering:

Bibi Fashion NV doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Een bestelling die op werkdagen voor 12 uur wordt geplaatst, wordt in principe binnen de 48 uur geleverd aan huis. Bestellingen naar andere EU landen dan België hebben een langere verzendtijd.

Opgelet: een bestelling geplaatst tijdens het weekend wordt pas maandag verzonden.

Mijn bestelling volgen:

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met een trackingnummer, van zodra de verwerking van uw bestelling is afgerond. Met dit nummer kan u uw bestelling volgen via de website van Bpost.

Pakket niet ontvangen:

Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal Bpost een briefje achterlaten. Met dit bewijs kan u uw levering volgens de instructies van Bpost afhalen in het postkantoor.

Zit er een feestdag of weekend tussen uw bestelling en levering? Dan kan dit langer duren.

Indien de verwachte leveringstermijn verstreken is, contacteer ons via webshop@oxford-fashion.be met de vermelding van uw ordernummer, wij helpen u graag verder.

De bestelling is niet compleet:

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst via webshop@oxford-fashion.be of via +32 (0)3 233 90 97 met de vermelding van uw ordernummer, wij helpen u graag verder.

Er is iets mis met een artikel:

Indien er een probleem is met uw bestelling, contacteer ons dan binnen de 7 dagen via webshop@oxford-fashion.be of via +32 (0)3 233 90 97 met de vermelding van uw ordernummer en het probleem.

Wij behandelen onze verzendingen met de grootste zorg, maar soms kan er al eens iets mislopen. Als u een product ontvangt dat niet overeenkomt met wat u bestelde, kan u dit terugsturen volgens de normale retourprocedure. In dit geval zullen de verzendkosten voor onze rekening zijn. Zodra wij het teruggestuurde product ontvangen in goeie staat, storten wij het totaal ontvangen bedrag (incl. verzendkosten) terug of  bezorgen wij u alsnog het juiste product, indien dit nog op voorraad is.

Bijkomende vragen?

Wij helpen u graag verder. U kan ons steeds bereiken op werkagen van 10u.tot 18u. telefonisch of via mail.

T: +32 (0)3 233 90 97

M: webshop@oxford-fashion.be